Vi Kører i hele nordjylland 22 96 66 80 Mandag-fredag 08:00 - 17:00

Profil

B. Bonderup Malerfirma løser både indendørs og udendørs maleropgaver. Vi har lavet alt fra lejligheder, huse, rækkehuse, vinduer inde og ude og meget mere. Vi er eksperter indenfor kvalitets malerarbejde.

Vi er et erfarent team af faglærte malere og vi løser opgaver for både private, erhverv, boligforeninger, andels- og ejerforeninger mm. Vi bistår gerne med farverådgivning og materialevalg i forbindelse med malerprojekter. Vi er pligtopfyldende og lægger stor vægt på at have glade og tilfredse kunder hver gang. Vi sætter en ære i at udføre malerarbejdet professionelt og ikke mindst til den aftalte tid og pris.

Altid god kvalitet til den rigtige pris

Nøgleordene i vores firma er kvalitetsarbejde og god service til den rigtige pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af hverken arbejdskraft eller materialer og sørger for at tilpasse materialerne til den pågældende arbejdsopgave. Vi er bevidste om miljøet og bestræber os på at anvende de mest miljørigtige produkter, som naturligvis samtidig er af samme høje kvalitet som al anden maling.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du en snak og har du spørgsmål, er du meget velkommen til enten at ringe til os på 22 96 66 80 eller e-mail os på malerfirmab.bonderup@gmail.com – så besvarer vi gerne hvad du har af spørgsmål, ideer osv. Vi bestræber os på altid at møde kunden med et smil og være imødekommende på alle områder.